Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P65a83v61e75l 93K42u73l77a

28. 3. 2016 16:35

Jako vážně míněný text je to k smíchu. Pokud je to myšleno jako legrace, tak je to k pláči :-\

1 0
možnosti
Foto

Kdo rozbíjí vládní koalici? BABIŠ, jednoznačně.

A jak říkáme my, ateisté: díky bohu za to. :-)

3 2
možnosti
Foto

Zdanil nějaký restituen majetek, který mu byl podle zákona vrácen ? Zdanila ČSSD podezřelou restituci Lidového domu ? Mluvil někdo o tom, že majetek, který se oprávněně vrací je tunel ? Nikdo podle zákona vrácený majetek nedanil. Tak proč by to měla dělat církev. Proč by měla církev danit majetek ze kterého stát do roku 1990 měl nemalý užitek.

8 0
možnosti

....:-).....Pane Kindle, tentokrát bezvýhradný souhlas ! R^R^R^

0 1
možnosti
Foto

Já bych vás chtěl upozornit na něco, s čím mám problém. Církevní restituce zkoušela už prosadit Topolánkova vláda. Voličům muselo být jasné, že pravicové strany to po volbách zkusí znovu, a přesto dali ve své většině přednost ODS a TOP09. Takže většina, která chodí k volbách, s restitucemi minimálně mlčky vyjádřila souhlas.

0 0
možnosti

Jako ekonom byste měl vědět, že restituce není zdanitelný příjem. Když Vám někdo ukradne auto a za rok Vám ho vrátí, je to tunel a také platíte daň ?

4 0
možnosti
Foto

Já si taky myslím, že je úplně v pořádku, že děti miliardáře nafasovaly dotaci 50 melounů a pak to nezištně věnovaly tatínkovi. Nic se vlastně nestalo. Ale stejně za to může Kalousek a ODS s podporou Lidovců.

8 3
možnosti

čistě teoreticky: "Máte majetek po předcích (možná ho i získali nefér, ale je to dávno), někdo Vám ho ukradne. Někdo jiný se rozhodne, že Vám ho vrátí a někdo jiný bude říkat, že to Váš praděda stejně ukradl a je třeba Vás zdanit.." co Vy na to...? Nemá cenu zabředávat do co a kdy a jak... čistě jen tato otázka... occamova břitva

8 0
možnosti
Foto

Přece jenom církevní vlastnictví má trochu jinou povahu než občanské vlastnictví, kde lze vždy koneckonců dohledat fyzickou osobu, která tento majetek vlastní. Z toho pak vyplývá možnosti odlišného právního zacházení, které byly původně založeny na představě, zjednodušeně vzato, že církevní vlastnictví je součástí státního vlastnictví. A církev tímto majetkem může disponovat jen tehdy, když to slouží potřebám státu.

0 2
možnosti

KDU ČSL byl vždycky Trojský kůň opozice v každé vládě do které se vetřeli to vždycky byli oni kdo podrazil RvRv

5 3
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 371x
Absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze, ale především osmi desítek let života se všemi starostmi, problémy, ale i s radostmi a zklamáními i snahou znovu povstat. To se musí, i když člověk někdy padne a to se stává. Činný coby redaktor Mladé fronty, Československého rozhlasu, v Československé obchodní komoře. Po druhém osvobození sovětskou armádou pak jako popelář, závozník, dělník na stavbě, pak do roku 1989 v JZD Rozvoj Posázaví v Jílovém u Prahy. Všude jsem poznal dobré i horší lidí.

Seznam rubrik