Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ekonomika je zdevastována, to si přiznejme

1 1
možnosti
Foto

Ano pane Macku ekonomka je zdevastovana. Obchody plné lidí, zejména důchodců, na sídlišti se neda zaparkovat, z kontajnerů plných jídla se uživí  i bezdomovci. Lidí sedí doma před velkoformátovou obrazovkou i obchody v Německu jsou obklopeny auty s naší SPZ. Máme se opravdu špatně. Ekonomika je zdevastována:-)

3 0
možnosti
Foto

Všechno soukromé již bylo rozkradeno a přerozděleno;-D Mně nikdo žádný majetek neukradlRv:-)

1 0
možnosti

Když jste zcela správně argumentoval tím, kolik státních zaměstnanců bylo dříve a kolik jich je nyní, tak jste k tomu měl ještě přidat, že tehdy navíc to museli zvládat bez počítačů, s podstatně menším množstvím služebních automobilů apod..

2 0
možnosti

:-)  .....Pěkný článek !  Jsem už člověk v letech a také často nad těmito problémy přemýšlím !   Nebude na důchody ! Řvou všichni, Kalousek v tom vyniká!  Co vytváří ta horda úředníků a politiků za obchodovatelné hodnoty? Žádné ! Zavřou klapačku a mají uklizený pracovní stůl !  A roste to! Poradci.....výživoví, koučové, finanční, předpovídači budoucnosti, a tohle všechno musí uživit pár lidí, kteří hodnoty vytváří! Nejen dělníci, ale také lékaři, učitelé, vědci. Politologové, zvláště ti, co se předvádí v TV - cháska, darmožrouti! Podobně předpovídači HDP na rok dopředu na desetiny %! Podvodníci! Šimpanz by to udělal na stejné úrovni. !  R^R^R^

2 1
možnosti
Foto

Také mě vytáčí, když při jakékoliv politické události vidím na obrazovce několik politologů denně, kteří mají co říci. Budiž, to se něco stalo, ale když se nic neděje, co dělají? O čem bádají? Co analyzují?

1 0
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 371x
Absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze, ale především osmi desítek let života se všemi starostmi, problémy, ale i s radostmi a zklamáními i snahou znovu povstat. To se musí, i když člověk někdy padne a to se stává. Činný coby redaktor Mladé fronty, Československého rozhlasu, v Československé obchodní komoře. Po druhém osvobození sovětskou armádou pak jako popelář, závozník, dělník na stavbě, pak do roku 1989 v JZD Rozvoj Posázaví v Jílovém u Prahy. Všude jsem poznal dobré i horší lidí.

Seznam rubrik