Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Diky za to, ze jste me pobavil. Vase presmyska jak do clanku nahodit, ze potrebujeme Rusko proti Islamu a tudiz by jsme meli Putinovi (to tam nepisete, ale tak odhaduji) nechat celou Ukrajinu a rovnou i pobalti, je docela srandovni

0 0
možnosti
MN

Magistrát hl.m. Prahy registroval jako organizátora „veselice“ na Národní třídě společnost Opona o.p.s, která očekávala účast až 30,000 lidí. Když se podívate na jejich stránky, zjistíte, že jejich hlavním partnerem je U.S. Embassy. Marek Vocel, který je zakladatelem o.ps., je zároveň obchodním manažerem společnosti pořádající různé eventy a hlavně byl managerem prezidentské volební kampaně Karla Schwarzenberga. Za tuto kampaň obdržel Českou cenu za Public Relations jako absolutní vítěz 8. ročníku. Jinak na FB svolával lidi „do zbraně“ člověk s příhodným jménem Přikryl.

Adresatka cervenych karet byla na krabicich uvedena: Šárka Kadlecová, aktivistka a bývalá zaměstnankyně Amerického velvyslanectví.  V roce 2009 pracovala hned na Ministerstvu zahraničí. /http://aeronet.cz/news/vime-kdo-organizoval-rozdavani-cervenych-karet-proti-zemanovi-dukaz-o-bezprecedentnim-vmesovani-se-americkeho-velvyslanectvi-do-vnitrnich-zalezitosti-republiky-americane-organizuji-demonstrace-skrz/

2 2
možnosti
MD

Kazdy tam sel se svym postojem, predstavami a zvedavosti, aby ze sebe nakonec nechal udelat nerozeznatelnou ovci s cervenym zvonkem na krku. Ale ja bych je za to neodsuzoval. Pry to jsou inteligentni lide a jejich rozhodnuti stat se ovci je na zaklade rozumove uvahy a nemenne. A baca ziska cenu v soutezi za nahaneni ovci do stada bez ovcackeho psa. Takze nakonec budou vsichni spokojeni.

2 2
možnosti
VH

Jak nízký musí být člověk, který posoudí několik tisícovek svéprávných občanů jen podle faktu, že se chovají jinak, než si přeje.

1 0
možnosti

Člověče, nelžete tady jako Zeman před zvolením.

Pan Prezident Gauck nedostal vajíčkem, ale kouskem skořápky, jak oznámila jeho ambasáda. On sám z toho měl - jak je možné si najít na webu - docela bžundu, tak z toho nedělejte druhý 6. červenec. Na ty vidle si Zeman naběhl zcela sám a dobrovolně. Dokonce se obávám, že v tom bude ve své samolibosti a frustraci z jistého Gottova jmenovce pokračovat. ;-)

3 3
možnosti
MN

doporucuji se podivat na fotografii - zda se vam, ze pan prezident Gauck ten zasah bere s usmevem?

1 2
možnosti
Foto

Vás nejvíc štve, že si odpůrci MZ dovolili vyfouknout bolševikům jejich rudou barvu, přiznejte barvu...;-D

1 4
možnosti
VH

Já bych Vaše tvrzení upřesnil. Nikoliv "Současný svět se mimo jiné vyznačuje také tím, že má zpřeházené stupnice hodnot ....",  ale "Někteří na tomto světě se mimo jiné vyznačují také tím, že mají zpřeházené stupnice hodnot ...". Exemplárním případem je pan Zeman (všimněte si, že uvádím bez funkce; jistě chápete proč).

  Pane Dubský, ti lidé tam nebyli nikým nahnáni  (na rozdíl od blahých prvomájových průvodů), ani nebyla pečlivě sledována jejich účast.  Že jim někdo dal červené karty k vyjádření protestu?  Nebyl to nejlepší způsob? (Zejména když tak okatě ohrnujete nos nad pískotem).  Jen pro úplnost: vámi pomluvený pan Přikryl fungoval na Národní třídě, nikoliv na Albertově. Trochu si pletete pojmy (ostatně nejen v tomto případě).

   Jen na okraj:  Zeman se 'hrdě hlásí' k tomu, že s obdobným davem řval na Václaváku před čtvrt stoletím. Pokud je to pravda (?????), dáte mu za to červenou kartu? A co on, který se dnes vysmívá těm, kteří se o jeho dnešní funkci zasloužili? Bez nich by byl ještě větší nulou, než jakou je.

5 5
možnosti
VM

Pane Dubský, zdá se že dle biblického výroku "házíte perly sviním", ode mne karma.

9 3
možnosti
OK

Je-li tou největší perlou ta na Hradě, pak ano.

4 2
možnosti
MT

I malincí a bezvýznamní reklamní agenti mohou zorganizovat demonstraci, stejně jako skladník ve šroubárně si může přečíst Vergilia v originále, pročpak by ne:) Malé plus ode mě máte za to že aspoň připouštíte, že se akce možná zúčastlili i nějací lidé z vlastní vůle. I když, pochopitelně, na tisíce oveček jste nezapomněl. To že ty velké světové problémy nelze řešit bez Ruska je nepříjemná věc, protože Rusko ve vetšině jmenovaných nehne prstem. Tak si holt musíme poradit bez něj. A to pomlčím o těch, které samo vyrábí. Ale neberte mě příliš vážně, jsem o něco mladší než Vy, takže mám pochopitelně sežráno méně moudrosti světa a přímo úměrně menší právo na názor:-)

5 3
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 371x
Absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze, ale především osmi desítek let života se všemi starostmi, problémy, ale i s radostmi a zklamáními i snahou znovu povstat. To se musí, i když člověk někdy padne a to se stává. Činný coby redaktor Mladé fronty, Československého rozhlasu, v Československé obchodní komoře. Po druhém osvobození sovětskou armádou pak jako popelář, závozník, dělník na stavbě, pak do roku 1989 v JZD Rozvoj Posázaví v Jílovém u Prahy. Všude jsem poznal dobré i horší lidí.

Seznam rubrik