Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím s panem blogerem. Špetka selského rozumu by neškodila a trocha pořádku také. Vždyť bychom tu vládu vůbec nemuselí mít, kdyby nic nekočírovala.

0 0
možnosti

J80i41r92k51a 77K40o87c11h

28. 9. 2014 16:22

"Podle vzoru, jak říkával pan Roubiček, za korunu koupím, za dvě prodám.Mám na tom jedno procento"

kdyz uz ... "mam na tom jednu korunu"

to proicento prece musi byt napadne blbe i vam protoze je to holy nesmysl

0 0
možnosti

Sice chápu, že jsme vystudoval ekonomiku marxisticko-leninskou, ovšem role státu v žádném případě nespočívá v tom, aby určovala ceny zboží, ani platy  lidí či výnosy z podnikání.

A zkuste se zamyslet nad tím, proč zrovna u nás je tolik zlodějen, korupce, odklánění - třeba na rozdíl od Rakouska. Myslíte, že Češi jsou nějak "do přírody" horší než Rakušani? Nikoliv - ale Češi si prošli 40 lety devastace morálky a hodnot komunistya jejich zločinný, režimem. A vzledem k vašemu věku a tomu, že jste VŠ studoval nejspíš někdy v 50. letech, jste se na tom určitým způsobem do r. 68 nejspíš také podílel...

2 0
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 371x
Absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze, ale především osmi desítek let života se všemi starostmi, problémy, ale i s radostmi a zklamáními i snahou znovu povstat. To se musí, i když člověk někdy padne a to se stává. Činný coby redaktor Mladé fronty, Československého rozhlasu, v Československé obchodní komoře. Po druhém osvobození sovětskou armádou pak jako popelář, závozník, dělník na stavbě, pak do roku 1989 v JZD Rozvoj Posázaví v Jílovém u Prahy. Všude jsem poznal dobré i horší lidí.

Seznam rubrik