Diskuse

Proč napadají ministra financí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Dubsky. Nebudu obhajovat ani pana Babise ani jeho predchudce na postu ministra financi, Kalouska, Fishera a pod.

Jen vam, co by ekonomovi (snad i ctenarum), chci pripomenout malou skutecnost. Ministr financi v CR je nejsilnejsim clovekem (papalasem) v republice. Jeho sila je dana moznosti ROZDELOVANI danovych penez, To bez jakekoliv kontroly. Osoba (ministr) ktera hybe celou republikou. Specialne, kdyz je chytra a take mazana. Nepotrebuje moc mluvit. (mluveni MF skodi, viz Kalousek). Sila jeho postaveni je dana systemem vedeni statu. ON je zodpoveden za ROZPOCET. On, pri sestave nasi moci ve state, dokaze tento rozpocet prosadit (to bez velkych obtizi) a tim jeho moc je na dalsi rok zachovana. Nedivim se vubec, ze pan Babis nejak se nema z odchodu z koalice. Jeho osobu moc nezajima politicky aspekt vlady. Jeho zajima jen financni aspekt, protoze vi, ze tam je ta MOC nejsilnejsi.

Osobne neznam zadne oduvodneni proc panu Babisovi neco vycitat. Jsem prosty obcan bez jakykoliv znalosti zakulisi. Jen jedno vim. Dokud budeme mit organizaci vedeni statu jako dnes, ministr financi bude ta osoba, ktera, bude-li chytra, povede stat a bude urcovat politiku vedeni. V me mysli, je to spatne, je to nespravne. Historie CR nam rika take, ze to neni dobre pro silu nasi republiky a kvalitu naseho politickeho zivota.

0 0
možnosti
Foto

Pokud jste absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze, tak vám nedá práci zjistit, jak Babiš využívá své funkce ministra financí a přihrává si zakázky. Také vám nedá práci si zjistit, jakou cestou se Babiš z nuly dostal tak obrovskému majetku. Do současné doby nikomu z kamarádů nešlápl na kuří oko. Do roku 2017 jak slíbil vyrovnáný rozpočet a ten nebude dodržen a zadlužení roste.

2 0
možnosti