Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Vážím si nejen našeho prezidenta, ale i známých lidí, kteří se nebojí za něj postavit. Bohužel, proradný establišment, z těchto myslících a charakterově nepoškozených lidí, bez velkého zaváhání, udělá fašisty a xenofoby. Je to zoufalé, kolik blbů se mezi námi pohybuje a žene nás do záhuby, ovšem "se srdcem na dlani".

0 0
možnosti
TM

Rektální alpinismus v praxi...Rv

2 6
možnosti
Foto

Ano, ano, ano byl demokraticky zvolen za pomocí lží. Což mu jde nejlépe. Jako lhář byl mnohokrát usvědčen soudy. To, že je opilice je také známo od doby co byl premiérem a jenom v tom pokračuje. Je příkladem pro mládež zákony jsou od toho, aby se nedoržovaly a kouřit se má od 27 let a nikterak to vaše zdraví neohrozí.

5 7
možnosti
SN

:-)....Pane KIndle ! Vy jste jak EU ! NEkouřit, nepít alkohol, žít jako asketa a máte vizi, že Vás budou ve stovce dotloukat, abyste tu nestrašil. MNě se život líbí, kouřím s krátkými přestávkami, ne moc, od 15 roků, alkohol už roky užívám pravidelně, jako spolehlivý konzument, ale dodávám.....nikdy mě nikdo neviděl opilého. Víte kolik mých kamarádů, kteří žili spořádaným životem, nekouřili, alkoholu se vyhýbali, už leží na hřbitovech?

Kdyby to tak fungovalo, jak si myslíte, to by se stát důchodů nedoplatil! Ale jsem už opravdu stár, hodně pamatuji a presidentovi přeji ať si užívá životní pohody, protože mozek mu funguje perfektně a život je bohužel....krátký ! Rv

4 4
možnosti
KB

K65a24r82e36l 18B71o89k

8. 4. 2016 9:26

Já vidím srovnání prezidentů úplně jinak. Masaryk a Havel o těch druhých těžko říci, že to byli, nebo jsou prezidenti.

3 6
možnosti
VS

Máte pravdu nadávky nejsou fér. Hlavně ty který se linou z úst vašeho oblíbence: ku.va, Hnůj, fekálie atd.[>-]

5 5
možnosti
Foto

On Vás M.Z. takto ,,tituloval"?8-o

3 2
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 371x
Absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze, ale především osmi desítek let života se všemi starostmi, problémy, ale i s radostmi a zklamáními i snahou znovu povstat. To se musí, i když člověk někdy padne a to se stává. Činný coby redaktor Mladé fronty, Československého rozhlasu, v Československé obchodní komoře. Po druhém osvobození sovětskou armádou pak jako popelář, závozník, dělník na stavbě, pak do roku 1989 v JZD Rozvoj Posázaví v Jílovém u Prahy. Všude jsem poznal dobré i horší lidí.

Seznam rubrik