Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, patrně jste byl u toho, vše viděl na vlastní oči a můžete to podložit ověřitelnými doklady - tedy náležitě odzdrojovat, jak žádá kodex blogera.

Antikarma. Rv

5 0
možnosti
MS

Zato vy zřejmě disponujete lepšími informacemi, než premiér. Dále váš článek nemá cenu komentovat, protože by se to neobešlo bez ztráty íček. :-P

7 0
možnosti
Foto

Milý pane (soudruhu?). Jste tak dobře informován, jako byste Savčenkovou vlastnoručně unesl. Váš příspěvek lze komplet opatřit opačnými znaménky a také bude dávat smysl. Jen ne tak ruskovlezdopr...ský, ale možná bude blíže realitě. Putin je Ivan Hrozný řízlý Stalinem. Jeho jediným globálním kladem je, že chce tak velké Rusko, že jede i po muslimácích. Toho je dobré využívat, ale jinak si jej držet od těla.

6 3
možnosti
VS

Olšer se po svém vyražení dočkal vskutku důstojného nástupce...

Píšete, že "Savčenková je leteckou navigátorkou fašistické ukrajinské organizace „AJDAR“. Jelikož mi asi mi nějaké informace unikly, mohl byste upřesnit, od kdy podle vás disponuje AJDAR letectvem?

10 1
možnosti

Brečel jako malej Jarda, teda Břéťa:-)

3 0
možnosti
MP

mno podle všeho Savčenko byla zajata už HODINU PRED TIM , nežli měla zabít ony Ruské novináře . Viz https://citeam.org/nadiya-savchenko-innocent/

6 2
možnosti
MM

Zřejmě jste dostal správné školení od bývalé pracovnice JZD v Jílovém u Prahy, Libuše Davidové, která se vypracoval až na předsedkyni celozávodního výboru KSČ v ČST, pod vedením soudruha Zelenky. Tato 120ti kilová soudružka, zvaná rudá Twigy byla nejen v Jílovém, ale i v ČST proslulá.

5 2
možnosti
JC

Čím dříve z EU vystoupíme, tím lépe pro nás.

3 6
možnosti
Foto

Když budeme objektivní, tak musíme říci, že o tom případu nic nevíme.

Víme jen to, co říkala obžaloba, obhajoba a média.

Takže vše je jen a pouze náš subjektivní dojem a nic jiného.

A když jsem viděl v TV pár krátkých záběrů na tu osobu, tak můj dojem je, že není psychicky v pořádku a v poslední době žádnou významnou (střídavá se nepočítá) hladovku nedržela.

6 7
možnosti
VR

Zajímavé, nikdo nic neví, ale autor má jasno - psychopatická vražedkyněRv

7 2
možnosti
OH

Dýchl na mne duch stalinismu - to jste soudruhu snad opsal z ruského originálu - jsou tam převzaté všechny ruské propagandistické lži bez ohledu na realitu. Podobně bývaly koncipovány úvodníky v Rudém právu...

15 4
možnosti
KB

K91a80r11e31l 67B56o31k

4. 4. 2016 9:28

Múžete zveřejnit jak dlouho jste v KSČM?

11 5
možnosti
Foto

To je nutná podmínka?

1 5
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 371x
Absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze, ale především osmi desítek let života se všemi starostmi, problémy, ale i s radostmi a zklamáními i snahou znovu povstat. To se musí, i když člověk někdy padne a to se stává. Činný coby redaktor Mladé fronty, Československého rozhlasu, v Československé obchodní komoře. Po druhém osvobození sovětskou armádou pak jako popelář, závozník, dělník na stavbě, pak do roku 1989 v JZD Rozvoj Posázaví v Jílovém u Prahy. Všude jsem poznal dobré i horší lidí.

Seznam rubrik