Diskuse

Komu překáží Andrej Babiš

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Líbí se mi jak se někteří, kteří mají jiný názor než autor a mnozí jiní zaštiťují normálními, chytrými, myslícími, vzdělanými lidmi. Určují to sami, kdo je kdo ;-D

2 2
možnosti
PM

P90e51t62r 95M26a54n61d47a

24. 3. 2016 11:50

co vy jste schopen za koblihu napsat ?

4 3
možnosti
Foto

Komu překáží Andrej Babiš?

Všem rozumným lidem!

5 2
možnosti
Foto

Já si myslím, že v okruhu kde se pohybuje nikomu nepřekáží. Jenom dává nepokrytě najevo, že to bude on, kdo chce určovat pravidla hry. A tím "překáží".

0 0
možnosti
Foto

,,Strana jsem já!" Jak to asi Babiš myslel?

6 0
možnosti
JH

Jo, Babiš to objasnil!!!!!!Komiku!!!!!!;-€

8 0
možnosti
ZS

Mě Babiš nepřekáží, ale dost mi vadí. Nechme stranou jeho (ne)spolupráci s STB, založenou na přiznání dvou fízlů, že zrovinka u tohoto budoucího miliardáře si všechno ve spisech vymysleli, aby dostali prémie. Nechme stranou i začátky jeho podnikání, dost kontroverzní i na divoká devadesátá léta. Nechme stranou i provázanost jeho podnikání s politikou, kdy se na jeho nátlak scházela Poslanecká sněmovna na mimořádné schůzi v poslední den svého mandátu (tenkrát se tím ještě chlubil). Nechme stranou i jeho gigantický střet zájmů.

Co mu však nikdy neprominu je, že řadí zájmy svého podnikání nad zájmy tohoto státu, protože něco takového by člověk ve veřejné funkci nikdy dělat neměl. Krásným příkladem je jeho loňské hlasování o tzv. "zelené naftě", kdy dal přednost stovkám milionů do kasy Agrofertu před dírou ve státních financích v řádu několika miliard.

11 1
možnosti
JC

Babiš je jen obdoba čunkiády. Prostě reportérský hon. A Kalousek dodává munici. Přesto, jak pravil sociálně demokratický europoslanec Keller, má pan Sobotka jeden problém: Babiš má podporu 30% voličů, zatímco ČSSD o cca 10% méně. Takže vláda je skvělá a já jen doufám, že toho dryáčnického Kalouska už v příští sněmovně neuvidíme. Ostatně soudím, že skončí jako správce nějakého lukrativního církevního majetku.

3 5
možnosti
Foto

Pane Chaloupko, voliči by napříč politickým spektrem měli být ,,rádi" za ty Kalousky, Fialy, Jandáky, Okamury aj., protože jinak by to ve sněmovně vypadalo jako na zasedání předlistopadového KSČ. A nelze si představit, kdyby jedna strana nehlídala tu druhou. Prostě, opozice ač je to pravice nebo levice je důležitá jako ,,dráb na dědině".

7 0
možnosti
VK

Jinými slovy, Babiš se včera přiznal, ale poukázal, že jiní kradli víc. I kdyby to byla pravda , tak ho to neomlouvá.

11 0
možnosti
JO

To už nejde nazývat jinak, než kampaň. Spočítal někdo, kolik článků na obranu podvodníka tady od včera visí?

5 0
možnosti
KLS

...počítat to raději nebudu, zato jsem si ale spočítala, o kolik jsem přišla íček za zcela slušné, korektní a k věci příspěvky...to je opravdu síla toto.

2 0
možnosti
MH

Jo, pan Babiš vadí kde jakému podvodníkovi. Osobně taky cítím, že těch 50 mil.Kč je jen zástupný problém a nejvíc útočí Ti, co kradli miliardy. Nebo opravdu někdo věří, že člověk co má X firem s miliardovými obraty vidí na každého svého zaměstnance a na každý "drobný peníz" co firmou protéká ? Ne, on jen hlídá vše tak aby byl v černých číslech a vydělával a vymýšlí nové projekty, rozvoj atd. Opravdu nehlídá každou korunu ...

0 6
možnosti
VK

O převodu akcií na anonymní asi určitě majitel věděl:-P

8 0
možnosti