Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Dokud se CR konecne neprobudi z letargie, dokud nepozna kde dnesni system vedeni statu je vede (do pr....le), kdyz nevidi , ze i ministersky predseda sedi na trech zidlich (a bere prachy za to), dokud jmenovani cinovnici ve statni sprave nejsou provereni, zda vubec mohou zastavat funkci, dokud budeme mit koalicni smlouvy, dokud nebudeme mit radny Parlament (Snemovnu a Senat) a take, dokud budeme mit prezidenske kreslo jenom pro "ZVANENI" bez moznosti neco udelat.........ATD. Tato stranka nepojme vsechna "dokud" , ktera se MUSI zmenit, aby byla nadeje lepsiho a bohatsiho zivota v CR. Jinak, diky za clanek.

0 0
možnosti
AK

Pokud politici nekonají, nebo konají, ale zabývají se margináliemi, místo skutečně palčivých problémů, společnost se radikalizuje a volá po diktátorovi.

A čím déle politici nebudou konat, tím menší dobrák ten diktátor bude.

0 0
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 371x
Absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze, ale především osmi desítek let života se všemi starostmi, problémy, ale i s radostmi a zklamáními i snahou znovu povstat. To se musí, i když člověk někdy padne a to se stává. Činný coby redaktor Mladé fronty, Československého rozhlasu, v Československé obchodní komoře. Po druhém osvobození sovětskou armádou pak jako popelář, závozník, dělník na stavbě, pak do roku 1989 v JZD Rozvoj Posázaví v Jílovém u Prahy. Všude jsem poznal dobré i horší lidí.

Seznam rubrik