Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Dubsky, jestli tomu rozumim dobre. chcete aby parlament EU volil jeji vladu.? STRASNE. Dokazete si uvedomit co jste napsal? Dat silnym statum do rukou moc a jeste tomu tleskat? Presne , jak by pani Merklova si to prala. Uz volba pana Junckera ukazuje na tu politickou zlodejnu v EU. A vy ji chcete te moci jeste pridat. Hruza !!!!!!

0 0
možnosti
AT

Promiňte ale to jsou všechno proklamace a fráze, jakých mají politici plnou hubu. Bohužel nerealizovatelné, nebo realizovatelné ve formě paskvilu, který nevyhovuje nikomu.

0 0
možnosti
JC

Z EU musíme urychleně vystoupit.

A pak ať si ji reformují, jak chtějí.

0 1
možnosti
DV

D87a19v91i18d 63V85l44k

16. 2. 2016 8:55

Víte pane Dubský, ale ono to nefunguje. Je to někde na půl cestě k superstátu a to je ten největší průšvih, že na půl cestě. Buď to mělo být jen obchodní společenství(Což je supervýhodné pro všechny) anebo Spojené státy Evropské( cože je utopie, protože my jsme zatraceně jiní než Španělé nebo Holanďani) Na druhou stranu je Evropě mír, tak sláva.

2 0
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 371x
Absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze, ale především osmi desítek let života se všemi starostmi, problémy, ale i s radostmi a zklamáními i snahou znovu povstat. To se musí, i když člověk někdy padne a to se stává. Činný coby redaktor Mladé fronty, Československého rozhlasu, v Československé obchodní komoře. Po druhém osvobození sovětskou armádou pak jako popelář, závozník, dělník na stavbě, pak do roku 1989 v JZD Rozvoj Posázaví v Jílovém u Prahy. Všude jsem poznal dobré i horší lidí.

Seznam rubrik