Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M52i15l98a67n 90K91e73s91l

29. 1. 2016 23:30

Buďme rádi,že se věc stala.Sebevědomí prostého lidu tím strašně vzrostlo.Ten pozorně sledoval,kdo co řekl.Teď je každý štamgast z hospody přesvědčený,že z placu může být premiérem,předsedou parlamentu,senátu atd, atd.Vždyť ti pánové jsou větší troubové než on.Na rozdíl od nich,on když něco přečte nebo slyší,trak pochopí co je napsáno nebo co slyšel.

0 0
možnosti
Foto

Milý pane, zavádíte. Miloš Zeman dostal otázku, jakým způsobem by bylo možno se zbavit premiéra Bohuslava Sobotky. Už sama tato otázka je hloupá, ta tazatelka musela být politicky negramotná. Miloš Zeman odpověděl také hloupě: "buď prý demokraticky volbami nebo nedemokraticky kalašnikovem stejně jako i jiného politika včetně prezidenta." Prezident Zeman se prostě zachoval jako buran, což se nestalo poprvé a zřejmě ani naposledy. To je prostě neomluvitelné.

0 3
možnosti
Foto

Ani otázka a ani odpověď nebyly nijak nepatřičné.

Mladá žena nebo ještě dívka nemusí přesně vědět, jak se "odvolává premiér". Víte to Vy?

A co se týče "kalašnikovů", tak velmi málo politických atentátů bylo spácháno automatickou zbraní.

Napevno znám jeden takový atentát. Rok 1981 a atentát na egyptského prezidenta Anvara Sadata. Tam vzbouření vojáci stříleli automatickými zbraněmi.

Takže opakuji, že ani otázka a ani odpověď nebyly nijak závadné.

4 0
možnosti
Foto

O Zemanovi lze jen obtížně hovořit hanlivě. Mnoho z takových výroků je totiž výstižnou charakteristikou.

1 0
možnosti
Foto

Vidím, že jdete opravdu do hloubky. Sice trochu nesrozumitelně, ale s tím se počítá.

3 0
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 371x
Absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze, ale především osmi desítek let života se všemi starostmi, problémy, ale i s radostmi a zklamáními i snahou znovu povstat. To se musí, i když člověk někdy padne a to se stává. Činný coby redaktor Mladé fronty, Československého rozhlasu, v Československé obchodní komoře. Po druhém osvobození sovětskou armádou pak jako popelář, závozník, dělník na stavbě, pak do roku 1989 v JZD Rozvoj Posázaví v Jílovém u Prahy. Všude jsem poznal dobré i horší lidí.

Seznam rubrik