Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Prezident je prezidentem všech občanů státu, nejen jeho voličů.  B o h u ž e l . Koná zásadně  p r o t i   jejich zájmu, nejen proti zájmu jeho voličů, respektive proti zájmu těch desítek sympatizantů na Klárově.

2 3
možnosti
VH

V 15. století byla v Českých zemích jen jedna vysoká škola se čtyřmi fakultami.  V sedmdesátých a osmdesátých letech byl tedy absolutní nadbytek studujících. Alespoň podle logiky pana Dubského.

  Mimochodem: Je krásné, že jste spočítal, kterých vysokých škol je víc.  Statistiku chápající jedinec by se ovšem zajímal o počty studentů.  Jen na UK je cca 16 % všech studujících.

1 0
možnosti
VH

Vážený pane, podstatou demokracie je  p r á v o    říkat (mj.), že se mně vůbec, ale vůbec nelíbí prezidentovo jednání. O chování nemluvě, Ovšem ti, kdo mu dali hlas věděli, kým je. A my, kteří jsme mu ho dát nemínili, samozřejmě také.  Nezapomeňte nás nazvat červeno-tentočkové (to je strategie bolševika - nálepkovat).   Jsem zděšen, že vysokoškolák neumí posoudit, kdo v tomto státě rozdmýchává spory (nejen mezi 'prostým' obyvatelstvem). 

     Kdo platil profesionálně vyvedené plakáty na Klárově? Která lobby vyrobila víc plakátů, než bylo demonstrantů?  Na Národní i na Klárov šli lidé, protože měli potřebu se vyjádřit. Kolik bylo kterých víme.

   Všichni, kdo vytáhli červenou kartu (nebyl jsem mezi nimi a stydím se) se chovali demokraticky.  Bez ohledu na to, jak byl kdokoliv zvolen, lze žádat jeho demisi.  Pochopte konečně, že demokraticky. (Já vím, že nás učili, že demokratické jednání je pouze, pokud svobodně děláme to, co si přeje strana-a-vláda. Někteří tomu zřejmě uvěřili.)  Tak, jako to dělají ve Francii (momentálně je totálně neoblíbený svobodně a většinově zvolený Hollande), v USA (o Obamovi netřeba hovořit) či v Anglii.   Mnozí možná nesouhlasí s protesty. Ale že by někdo hloupě tvrdil, že protesty jsou nedemokratické......

4 3
možnosti
VH

Pánové Stando Nováku, Aleši Lánský, Petře Pilný, uveďte, které mé tvrzení je napravdivé? Nebo ten záporný klik je jen znamením, že se pravdy děsíte?

0 0
možnosti
JH

J91a47n 38H80o17r92a

4. 12. 2014 15:03

Asi se na VŠE vyučuje jiná matematika, ale ta procenta mi trochu kulhají, vůbec v těch číslovkách máte trochu hokej. O Zemanovi raději s Vámi diskutovat nebudu.

2 0
možnosti
JA

J24i36ř83í 68A31l80e47x79a

4. 12. 2014 13:17

Oprava. Máme, co jste nám zvolili vy.....

6 2
možnosti
SN

:-) Máte pravdu ! R^

0 3
možnosti
IH

Pěkně jste to napsal, po bolševicku.

Že ten stát nezřídí víc škol, vždyť to školství nic nestojí, vždycky bylo zadarmo?

A co si to ti lidi dovolují, protestují proti čemu chtějí oni a ne my?!

3 3
možnosti
AP

Bohužel s Vámi nemohu souhlasit. Stávající prezident rozhodně nekoná v mém zájmu a lidé svými protesty dali najevo, že ani v jejich.

Máme více institucí, než je zastupitelská demokracie. Např. svobodu projevu (a na rozdíl od dob socialismu i po projevu). A tito lidé červenými kartami dávali velmi kultivovaným způsobem najevo, že p. Zeman nekoná v jejich zájmu a že naší zemi víc škodí, než prospívá. Souhlasím s Vámi, že máme, co jsme si zvolili a lze jen doufat, že příště zvolíme lépe. Nicméně, i v mezidobí mezi volbami, je stále potřeba připomínat všechny úlety a přešlapy, kterých se, nejen, p. Zeman dopouští.

5 4
možnosti
VH

Nesouhlasím, že p. Zeman zemi více škodí, než prospívá. On totiž pouze škodí.

3 2
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 371x
Absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze, ale především osmi desítek let života se všemi starostmi, problémy, ale i s radostmi a zklamáními i snahou znovu povstat. To se musí, i když člověk někdy padne a to se stává. Činný coby redaktor Mladé fronty, Československého rozhlasu, v Československé obchodní komoře. Po druhém osvobození sovětskou armádou pak jako popelář, závozník, dělník na stavbě, pak do roku 1989 v JZD Rozvoj Posázaví v Jílovém u Prahy. Všude jsem poznal dobré i horší lidí.

Seznam rubrik