Kde si stojí Miloš Zeman

Mezi občany, je vždy nějaký jednotlivec nebo skupina lidí, kteří mají vnitřní potřebu stále něco nebo někoho kritizovat.

Patří k nim stálí stěžovatelé nejen z pražské kavárny. Myslí si a jsou toho    mínění, že „lid“ je hloupý. Prezident  ČR Miloš Zeman má dlouhodobě podporu sedmdesáti procent občanů. To je zcela jiné číslo, než údaje při jeho volbě. Tehdy o jeho zvolení rozhodl poměrně malý počet hlasů. Dnes je skutečnost, jak jsem výše uvedl, zcela jiná. Stále více politologů a uznávaných expertů doma i v zahraničí mu dávají kladné body. Námitky, že je „proruský či protiruský“, že je „pročínský“ jsou bezobsažné. Ale to je jiný příběh.

Miloš Zeman není ovšem bez chyb, jako nikdo v našem pozemském světě. Ale určité pořadí našich i zahraničních prezidentů existuje. A v něm si stojí náš prezident v první desítce. Zmiňovaní kritici nejen z pražské kavárny, tvoří zanedbatelnou menšinu, ve srovnání s počtem obyvatel České Republiky. Ta usuzuje a považuje „lid“ za hloupý a nevzdělaný. Opak je ale pravdě blíž.

Milan Dubský                                                                                                                                

Autor: Miloslav Dubsky | pátek 22.4.2016 14:26 | karma článku: 30,35 | přečteno: 899x